Jandarmadan Motosiklet Denetimi

Jandarmadan Motosiklet Denetimi

Manisa’da jandarma trafik ekipleri tarafindan yapilan denetimde 74 motosiklet sürücüsüne cezai islem uygulanirken 19 motosikletin de trafikten men edildigi açiklandi.

Manisa’da motosikletten kaynaklanan trafik kazalarini ve ölümlerini azaltmak için Yunusemre ilçesine bagli Muradiye Mahallesinde motosiklet ve motorlu bisikletlere yönelik jandarma ekipleri tarafindan denetim gerçeklestirildi.

Manisa Il Jandarma Komutanligina bagli Jandarma Motorlu Trafik Tim Komutanligi (Hizir) ve Jandarma Motorlu Asayis Tim (Huzur) ekiplerinden olusan denetim ekibinde toplam 23 personel görev aldi.

Yunusemre ilçesine bagli Muradiye mahallesinde seyir ve sabit denetim olarak gerçeklestirilen denetim sonucunda 186 motosiklet ve sürücüsü kontrol edildi. 31 motosiklet sürücüsüne ’kask takmamak’, 6’sina ’zorunlu mali sorumluluk sigortasi yaptirmamak’ ve 11 kisiye de "muayenesi yapilmamis aracin trafige çikarilmasi" maddesi olmak üzere toplam 7) motosiklet sürücüsü hakkinda cezai islem uygulandi. Yapilan denetimde ayrica 19 motosiklet ise trafikten men edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile