Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

İçel İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Toroslar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İçel'de bir eve yaptığı operasyonda 4 bin 259 adet Hint keneviri, 200 gram Hint kenevir tohumu ve 600 gram kubar esrar ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, İçel İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Toroslar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalar sonucunda, ilçeye bağlı Resul köyünde T.Z. isimli şahsın evinde ve bahçesinde esrar yetiştirildiğinin bilgisine ulaştı. Ekipler, İçel Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararı ile evde ve bahçesinde arama yaptı. Yapılan arama neticesinde, T.Z.'nin evinin alt katında bulunan ağılın içerisinden küçük bir kapı ile geçişi olan üzeri ve etrafı naylon ile kapatılmış sera içerisinde toplanmaya hazır halde, bin 66 kök dişi Hint keneviri bulundu. Ayrıca bahçe içerisinde bulunan mısır tarlasında, mısırların arasına ekilmiş 3 bin 100 kök dişi Hint keneviri ve evin balkonunda 10 adet çiçek saksısı içerisinde 93 adet dişi Hint keneviri bulundu. Evin içerisinde yapılan aramalarda ise, 200 gram Hint keneviri tohumu ile çeşitli yerlere gizlenmiş 600 gram kubar esrar ele geçirildi.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri nezaretinde, ele geçirilen Hint kenevirleri ve kubar esrar yakılmak suretiyle imha edildi. Esrar kullanmaktan daha önce sabıkası bulunan T.Z. ise, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile