Jandarmanin Kurulusunun 185'Inci Yil Dönümü Renkli Etkinliklerle Kutlandi

Jandarmanin Kurulusunun 185'Inci Yil Dönümü Renkli Etkinliklerle Kutlandi

Eskisehir’de jandarmanin kurulusunun 185’inci yil dönümü kutlamalari, engelli ögrencilerin katilimiyla birlikte çesitli etkinliklerle gerçeklestirildi.

Paylasilan bilgilere göre, jandarmanin kurulusunun 185’inci yil dönümü kutlamalari Eskisehir Il Jandarma Komutanligi Aile Içi Siddetle Mücadele ve Çocuk Kisim Amirligi koordinesinde Il Jandarma Komutani Tuggeneral Erhan Demir’in katilimi ile yapildi. Bu çerçevede, Odunpazari Ilçesi Atatürk Elbruz Bilge Özel Egitim Uygulama Okulu ve Ali Gaffar Okan Ortaokulu’ndan 31 engelli ögrenci, idareci ve sinif ögretmenleriyle birlikte Eskisehir Il Jandarma Komutanligi’ni ziyaret etti. Patlayici Madde Imha Timleri (PAMIT) ve Olay Yeri Inceleme Timi, Çevre, Doga ve Hayvanlari Koruma Timi ile Trafik Sube Müdürlügü’nce jandarmanin görevleri çerçevesinde ögrencilere bilgi verildi.



Kutlama boyunca çesitli gösteriler ve bilgilendirmeler yapildi

Programda, Köpek Unsuru Operatörü refakatinde ATAK (Asayis Köpek) isimli köpegin gösterisinin yapildigi kutlamalarda Istihbarat Sube Müdürlügü tarafindan drone uçusu gerçeklestirildi.

Ardindan, Komando Bölük Komutanligi tarafindan zirhli araç ve personelin teçhizatlari ile birlikte ögrencilere jandarma komandonun tanitimi yapildi. Programin devaminda, Siber Sube Müdürlügü’nce siber farkindalik, güvenli internet ve sosyal medya kullanimi, çocuklara yönelik internet ortaminda suç ve suçtan korunma yöntemleri konusunda bilgi aktarilarak görsel içerikli ve bilgilendirici afis ile brosür dagitimi gerçeklestirildi.

Kadin astsubaylar tarafindan refakat edilen çocuklara boyama kitaplari ile çesitli hediyeler de verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile