Judo Gençler Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Judo ve Kuraş Federasyonu'nun 2010 yılı faaliyet programında yer alan ve 05-07 Mart 2010 tarihleri arasında Şanlıurfa'da gerçekleştirilen 'Gençler Türkiye Şampiyonası' müsabakaları sona erdi.

Şanlıurfa'da devam eden Gençler Türkiye Şampiyonası'nın ikinci gününde şampiyonanın açılış seremonisi de gerçekleşti. Açılışa, Federasyon Başkanı Fatih Uysal, Federasyon Başkan Vekili Cenap Serdar ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Altu, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, İl Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Uslu, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Temel Büyükbudak ve GAP Tarım Satış Kooperatifleri Birliği
Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şikak katıldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen'in de desteklediği Gençler Türkiye Şampiyonası sona erdi.
Gençler Türkiye Şampiyonasının Şanlıurfa'da yapılmasından dolayı sevindiğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, başta Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altu, personeli ile sporsever Şanlıurfalılara teşekkür etti. Gençlerin spora yönelmelerinin hem sağlık hem ahlaki yönünden çok önemli olduğunu belirten Önen, zaman buldukça futbol, voleybol, basketbol, judo gibi çeşitli spor müsabakalarına gitmeye çalıştığını, onları izlemekten de zevk aldığını ve destek olmak için gayret sarf
ettiğini söyledi.
Milletvekili Önen, Şanlıurfa'ya her gelişinde spor müsabakalarına gittiğini ve özellikle engelli basketçilerin maçlarını zevkle izlediğini belirtti.
Bu arada, "Gençler Türkiye Şampiyonası" erkeklerde ve bayanlarda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile