Kabak Şart Koştu

Kabak Şart Koştu

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak İzmir'e ve İzmir Fuarına destek ve güç vermek üzere Fuar açılışına gelen Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ünün protesto edilmesinin CHP İzmir örgütünce planlanan ve uygulanan bir durum sonucu oluştuğunu söyledi

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak İzmir'e ve İzmir Fuarına destek ve güç vermek üzere Fuar açılışına gelen Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ünün protesto edilmesinin CHP İzmir örgütünce planlanan ve uygulanan bir durum sonucu oluştuğunu söyledi.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Başkan Kabak şu ifadelere yer verdi: "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu dahi isyan ettiren ve binlerce defa özür dileten bu organize çirkinliklerin İzmir ve İzmirlilerle bir ilgisinin olmadığını biliyoruz. Herkesi utandıran bu olayların, CHP İzmir örgütlerinin işi olduğunu da biliyoruz. Açılışı bir parti mitingine dönüştüren, kin ve nefretle hareket eden ve koltuklarından başka bir şey düşünmeyen CHP'li İzmir yöneticilerinin hoşgörü ve sevgi şehri İzmir'i ne hale getirdiklerini üzülerek izliyoruz. Sayın Bakanımız bu çirkinliklere karşı her medeni insanın vereceği cevabı en güzel şekilde göstermiştir. İzmir Fuarının geleceğini ve orada bulunan 28 ülkeden yabancı konukları düşünerek onurlu ve uygar bir duruş sergilemiştir. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanına da özür konuşması nedeniyle teşekkür ediyoruz. Aynı özrü CHP il başkanından da tüm İzmir halkı adına bekliyoruz. Bu özrü kendimiz için değil İzmir'imiz için bekliyoruz. Bu tür çirkin organizasyonlara imza atmak, topluma kin ve nefret saçmak yerine özür dilemek daha onurlu bir davranış olacaktır."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile