Gaziantep’te aksam saat 16.30 siralarinda aniden baslayan dolu etkili oldu. Findik büyüklügünde ve yogun bir sekilde yagan dolu, bölge insanina korkulu anlar yasatti. Doluya hazirliksiz yakalanan onlarca araç ve sürücüleri, doludan kurtulmak için kaçacak delik aradi.
Yayalardan bazilari kafasinin üstünü karton ile kapatarak uzun deparlar atarken, kimisi ise saçak altina sigindi. Trafikte bulunan sürücüler ise araçlarini kaldirima çikararak agaç altlarina girdi. Bazi sürücüler ise hemen yanlarinda bulunan örtüleri aracin üzerine sererek, zarar görmesini engellemeye çalisti. Kisa süren dolunun ardindan ise saganak yagis etkili oldu.
Yaklasik 15 dakika süren dolu ve saganak yagistan sonra ise kentte yeniden günes açti.
Kaçacak Delik Aradilar
Gaziantep’te aksam saatlerinde bir anda baslayan ve etkili olan findik büyüklügündeki doluya hazirliksiz yakalanan araç sürücüleri ve yayalar adeta kaçacak delik aradi.



















