Kaçak Alkol Yüzünden Ölümle Pençelesen Vatandasin Kardesi Konustu

Kaçak Alkol Yüzünden Ölümle Pençelesen Vatandasin Kardesi Konustu

Mugla’nin Ortaca ilçesinde iddiaya göre kaçak alkol içtigi için fenalasarak hastanede yogun bakim ünitesinde tedavi gören pazarcilik 42 yasindaki Halil Çag’in kardesi Bilgin Çag, abisinin bu duruma düsmesine neden olan sorumlularin bulunmasini isteyerek, kendilerinin de sikayetçi olacaklarini ifade etti.



Olay, geçtigimiz Cumartesi günü meydana geldi. Iddiaya göre, Ortaca’da pazarcilik yapan Halil Çag (42) Cumartesi günü Dalyan Pazari’nin ardindan pazaryerinde arkadaslari bir araya gelerek alkol aldi. Arkadaslari ile birlikte bir süre vakit geçiren Halil Çag aksam evine gitti. Bir süre sonra gözleri görmemeye baslayan ve durumu kötülesen 42 yasindaki Halil Çag, ailesi tarafindan Ortaca Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Burada bilincini yitiren Çag Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edildi. Yogun bakimda tutulan Halil Çag’in bilincinin kapali oldugu, entübeye alindigi ve durumunun kritik oldugu ifade edildi.

Halil Çag’in o gün kaçak alkol aldigi iddia edilirken, ailesi kimlerle alkol aldigi ve alkolü de nereden aldiginin bulunmasini istiyor. Konu hakkinda açiklama yapan Halil Çag’in kardesi Bilgin Çag, abisinin semt pazarlarinda pazarcilik yaptigini, Cumartesi günü de Dalyan Pazari’nin ardindan pazaryerinde birkaç kisi ile birlikte alkol aldigini belirterek, “Saat 19.00 siralarinda eve geldiginde kötülesmeye basladi.

1 saat sonra daha da kötülesti ve gözleri gitmeye basladi.

Durumu agirlasinca 21.00 siralarinda da ben Ortaca Devlet Hastanesi’ne götürdüm. Orada büyük ihtimalle kaçak alkolden oldugunu söylediler” dedi.



Abisinin hastanede bilincini tamamen kaybettigini belirten Bilgin Çag, “Gözleri tamamen gitti, kendini bilmez hale geldi. Ondan sonra Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi, yogun bakima alindi. Doktorlar durumu ile ilgili hayati tehlikesi çok yüksek oldugunu söylediler. Su an beyin kanamasi da baslamis” dedi.



Abisinin daha önce kaçak alkol almadigini belirten Bilgin Çag, “Herhangi bir kaçak alkol aldigini görmemistik. O gün pazaryerinde ona kaçak alkol getiren olmus ancak kim oldugunu bilmiyoruz. Jandarmanin su an bilgisi var detayli bir arastirma yapiyor. Bizde sikayetçi olacagiz” dedi.



Olayla ilgili sorusturmanin devam ettigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile