Kaçak Avlanan 2,5 Ton Kara Killi Midye Ve 500 Kilo Deniz Salyangozu  Ele Geçirildi

Kaçak Avlanan 2,5 Ton Kara Killi Midye Ve 500 Kilo Deniz Salyangozu Ele Geçirildi

Istanbul Bogazi Arnavutköy-Bebek-Asiyan-Rumelihisari kiyi hatti boyunca kaçak olarak midye ve deniz salyangozu avciligina yönelik yapilan denetimde, 2,5 ton kara killi midye ve 500 kilo deniz salyangozu ele geçirildi. 3 kisiye toplam 22 bin 287 TL idari para cezasi uygulandi.

Istanbul Bogazi Arnavutköy-Bebek-Asiyan-Rumelihisari kiyi hatti boyunca kaçak olarak midye ve deniz salyangozu avciligi yapanlara yönelik gece denetim yapildi. Denetime, Istanbul Il Tarim ve Orman Müdürlügü Balikçilik ve Su Ürünleri Sube Müdürlügü, Sahil Güvenlik Kuzey Marmara Grup Komutanligi ekipleri, Istanbul Il Emniyet Müdürlügü Deniz Limani Sube Müdürlügü, I.B.B. Zabita Daire Baskanligi Deniz Zabita Amirligi ekipleri katildi.

Bogaz kiyilari, kameralarla gece yarisindan itibaren izlenerek kaçak olarak avcilik yapanlar tespit edildi. Yapilan denetimde; 3 kisiye toplam 22 bin 287 TL idari para cezasi uygulandi. Ele geçirilen 2,5 ton kara killi midye ve 500 kilo deniz salyangozunun canliligini korudugu tespit edildiginden dogal ortamlarina geri birakildi. Kaçak avlanmada kullanilan 2 adet midye filesine el konuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile