Kaçak Bina Yıkımında Askerlerin Yaralanmasına Sebep Olan 8 Kişi Adliyede

Kaçak Bina Yıkımında Askerlerin Yaralanmasına Sebep Olan 8 Kişi Adliyede

Bursa`nın merkez Yıldırım ilçesinde, dün yaşanan olaylı yıkımda jandarma ekiplerine saldırarak bazı erlerin yaralanmalarına sebep oldukları ididasıyla gözaltına alınan 8 kişi, adliyeye sevk edildi.


Olaylarda ayağı kırılan bir er ile birlikte çeşitli yerlerinden yaralanan 4 jandarma eri de ifade vermek için adliyeye geldi.

Yıldırım Belediyesi ekipleri, ruhsatsız yapıldıkları tespit edilen inşaatları yıkmak için dün jandarma ekipleri ile geniş güvenlik önlemleri altında Vakıf Mahallesi`ne gitti. Ruhsatsız binaların yıkılmasına karşı çıkan vatandaşlarla görevliler arasında arbede yaşandı. Taşlı sopalı direnişe jandarma ekipleri müdahale etti. Çıkan olaylarda 4 asker de yaralandı. Balyozlu saldırı sonucu bir jandarma görevlisinin ayağı kırıldı.
Olaylarla ilgili `Görevli memura mukavamet, hakaret ve devlet malına zarar vermek`le suçlanan N.G. (31), K.D. (25), E.D. (35), H.G. (16), H.K. (32), M.D. (19), S.D. (21) ve D.D. (24) gözaltına alındı. Sorgulamaları tamamlanan 8 zanlı bugün adliyeye sevkedildi.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile