Kaçak Elektrik Vatandaşları Canından Bezdirdi

Adana’da hattaki kaçak nedeniyle perşembe gününden bu yana elektriği kesik olan apartmanın sakinleri canından bezdi.

Vatandaşlar sıcak nedeniyle evlerinde duramamaktan, esnaf ise satış yapamamaktan şikayet etti.
Seyhan ilçesi Vali Yolu Caddesi üzerinde bulunan Kalabay Apartmanı'nın elektriği perşembe günü öğleden sonra kesildi. Bunun üzerine apartman yöneticisi Ayzin Özü, TEDAŞ’a başvurdu. Görevlilerin tespite gelmesi için ise 468 lira para yatırdı. Şikayet üzerine apartmana gelen yetkililer, cihaz ile tespit ettikleri arızalı bölgeyi apartman sakinleri yaptırdı. Ancak tekrar kontrole gelen yetkililer, başka bir bölgede daha arıza olduğu ve tekrar 468 lira yatırılması durumunda arızalı yeri tespit edebileceklerini söyledi.

Bu durum ise vatandaşları adeta isyan ettirdi.

Apartman yöneticisi Ayzin Özü, 3 gündür elektriklerinin olmadığını belirterek, “Pazar günü de arızayı yaptıramayacağız 4 gün olacak. Bütün apartman sakinlerinin buzdolabı eridi. Buzdolabındaki erzaklar kullanılamaz hale geldi. Apartmanın altındaki dükkanların bir sürü zararı var. Havalar sıcak olduğu için evde duramıyoruz. Kaç gündür banyo yapamıyoruz. Apartmanda yaşlılar var. Asansör çalışmıyor, yaşlılar evlerinden çıkamıyor” dedi.

Apartmanın altında market işleten Eylem Ekin ise “Dondurmalarım, çikolatalarım erdi. Peynirlerim, yufkalarım bozuldu. Mecburen hepsini çöpe attım. Hesaplayamadım ancak zararım çok” diyerek tepki gösterdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile