Kaçan Angus Başına Poşet Geçirilerek Etkisiz Hale Getirildi

Bağcılar'daki Hayvan Pazarı'nda sahibinin elinden kaçan angus cinsi boğa, yaklaşık 10 kişinin üzerine çullanmasının ardından başına poşet geçirilerek etkisiz hale getirildi

Bağcılar'daki Hayvan Pazarı'nda sahibinin elinden kaçan angus cinsi boğa, yaklaşık 10 kişinin üzerine çullanmasının ardından başına poşet geçirilerek etkisiz hale getirildi. Yakalandıktan sonra yürümemekte direnen hayvan, vatandaşlar tarafından bir kamyona iple bağlanarak yerde sürüklendi.
Bağcılar'daki Hayvan Pazarı'ndan kaçan boğa, ortalığı adeta birbirine kattı. Hayvan satıcıları ve vatandaşlar, kaçan boğayı yakalamak için seferber oldu. Yakalama girişimlerinden her defasında kaçmayı başaran boğa, bir ara hızla vatandaşların üzerine doğru koştu. Bu sırada 13 yaşındaki bir çocuk ve babası, ezilme tehlikesi atlattı. Ezilmekten son anda kurtulan baba ve oğlunun büyük korku yaşadıkları gözlendi. Hayvan pazarı içerisinde bir süre koşturan hayvan, dakikalar sonra bir köşede kıstırıldı.
Yaklaşık 10 kişinin üzerine çullandığı angusun başına poşet geçirildi. Bu şekilde etkisiz hale getirilen hayvan, bu sefer de yürümemekte direndi. Bunun üzerine bir kamyona iple bağlanan angus, sürüklenerek sahibinin yanına götürüldü. Bu sırada bazı vatandaşlar, angusa eziyet edildiğini belirterek duruma tepki gösterdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile