Kaçmaz Aday Adaylık Başvurusu Yaptı

Van Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde geçtiğimiz gün istifa eden Ebubekir Kaçmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi‘ne (AK Parti) aday adaylık başvurusunu yaptı.

Van Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü‘nün bahçesinde toplanan yaklaşık 200 kişilik bir grup ile birlikte Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Van İl Başkanlığı‘na geçen Kaçmaz, aday adaylık başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras‘a sundu. Burada toplanan kalabalığa hitap eden Kaçmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi kendisinin de ‘Ya Allah ya bismillah‘ diyerek ilk adımını attığını belirtti. Yaklaşık 2 yıldan beri ailesi ve yakın dostları ile istişare içerisinde olduğunu anlatan Kaçmaz, şimdiye kadar 50‘ye yakın toplantı düzenlediklerini ifade etti. Kaçmaz, "Partiden yer verilsin verilmesin bu partinin bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Ben partiye milletvekili olmak için gönül vermedim. Beni destekleyen dostlarımın da haberlerinin olmasını isterim" dedi.

AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ise partilerine Ebubekir Kaçmaz gibi karakterli, onurlu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın vizyon ve misyonuna uygun insanların başvurmasının sevindirici olduğunu söyledi. Kapılarının herkese açık olduğunu da dile getiren Aras, "Türkiye‘nin yer yeri bizimdir ve 70 milyon insanını kucaklayacak kadar yüreğimiz geniştir" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile