Kadiköy'de Denetime Takilan Sahistan Gazetecilere Sasirtan Tepki Açiklamasi 'Sansürleyebilirseniz Iyi Olur'

Kadiköy'de Denetime Takilan Sahistan Gazetecilere Sasirtan Tepki Açiklamasi 'Sansürleyebilirseniz Iyi Olur'

Kadiköy’de polis ekipleri tarafindan trafikte yapilan denetimler esnasinda durdurulan bir sahis, kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. Görüntü alinmasina sinirlenen sahis, “ Ben kayitlarimin paylasilmasini istemiyorum. O zaman sansürleyerek bir sey yapabilirseniz iyi olur” dedi.



Kadiköy Trafik Denetleme Sube Müdürlügü’ne bagli Sivil Trafik Ekipler Amirligince araç sürücülerine yönelik aksam saatlerinde denetim gerçeklestirildi.

Tek tek araçlari durduran polis ekipleri, araç sürücülerinin gerekli evrak ve belgelerini kontrol ederek alkol testi yapti.

Denetim esnasinda durdurulan bir kisiye yapilan alkol ölçümünde 0.09 promil alkollü oldugu tespit edildi. Alkol oraninin yasal sinirin altinda oldugu gerekçesiyle cezai islem uygulanmayan sahis, bu sirada kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. Görüntü alinmasina sinirlenen sahis, “Ben kayitlarimin paylasilmasini istemiyorum. O zaman sansürleyerek bir sey yapabilirseniz iyi olur” dedi.



“Sansürleyerek bir sey yapabilirseniz”

Kadiköy’de denetime takilan sürücü Birolcan Yazici, “Ben kayitlarimin paylasilmasini istemiyorum. Bunun hakkinda herhangi bir sey söyleyebilir miyim? Kayitlarimin kisisel hakkim olarak paylasilmasini istemiyorum. O zaman sansürleyerek bir sey yapabilirseniz iyi olur. Görüntülerin paylasilmasini istemiyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile