Kadiköy'de Ev Sahibinin Kardesi Ile Arkadasindan Kiraciya 'Evden Çik' Dayagi

Kadiköy'de Ev Sahibinin Kardesi Ile Arkadasindan Kiraciya 'Evden Çik' Dayagi

Kadiköy’de bir ev sahibi, evinden çikmasini istedigi ve bir süredir anlasmazlik yasadigi kiracisi ile konusmalari için kardesi ve arkadasini kiracisinin yasadigi evine gönderdi. Iki sahis, önce kiracinin evinin elektriklerini kesti sonra da apartman içinde darbetti. Sahislarin kiraciyi darbetme anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, Kadiköy’de 2 Nisan Pazar günü yasandi. Iddiaya göre, Gökhan Y. adli ev sahibi, evi kiralamasinin ikinci ayindan itibaren 1 yillik kiracisi Göker Kumdakci’yi evden çikartmak istedi. Hemen ev bulamayacagini belirten Kumdakci bir süre beklemelerini söyledi.

Bunun üzerine Gökhan Y. noterden ihtarname çekerek, evde kendisinin oturmak istedigini belirtti.

Bu olaydan itibaren ev sahibi Gökhan Y. ile kiracisi arasinda husumet basladi.

Pazar aksami saat 21.00 siralarinda yasanan olayda ise Kumdakci’nin evinin elektrik salterleri Gökhan Y.’nin kardesi Ikram Y. ve arkadasi Firat A. tarafindan kesildi. Evinden çikarak elektrikleri açmak için asagi inen Kumdakci, ev sahibinin kardesi Ikram Y. ve arkadasi Firat A. ile karsilasti.

Ikram Y. ile Firat A., ellerindeki sözlesmeyi göstererek Kumdakci’nin evden çikmasini istedi. Diyalog esnasinda polisi arayacagini söyleyen Kumdakci, iki sahsin saldirisina ugradi. Apartmanin içerisinde tekme ve yumruklarla darbedilen Kumdakci çiglik atarak yardim istedi. Saldirgan sahislar bir apartman sakininin evin kapisini açmasiyla kaçti. Darbedilen kiraci Kumdakci olay ile ilgili polise sikayette bulundu.

Kiraciyi darbetme anlari kamerada

Darp anlari apartmanin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, Göker Kumdakci’nin yanina giden iki kisi ile tartismaya basladigi görülüyor. Ikram Y.’nin sözlesmeyi çikartarak kiraciya gösterdigi, Göker Kumdakci 112’yi aramaya çalistigi esnada tekme ve yumruklarla saldiriya ugradigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile