Kadiköy'de Genç Kizin Hirsizlarla Mücadelesi Açiklamasi Silah Çekip, Kaçtilar

Kadiköy'de Genç Kizin Hirsizlarla Mücadelesi Açiklamasi Silah Çekip, Kaçtilar

Kadiköy’de bir binaya hirsizlik için gelen iki süpheli apartman görevlisi baba ve kizinin engeliyle karsilasti. Süpheliler kendilerini yakalamak isteyen genç kiza silah dogrultarak olay yerinden kaçti. Yasanan arbede ani ve genç kiza silah dogrultulan anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, geçtigimiz Çarsamba günü Kadiköy Bostanci Mahallesi’nde saat 19.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 10 katli bir binaya gece saatlerinde hirsizlik için giris yapan iki sahis binaya ait dis kapiyi kredi karti araciligiyla açmaya çalistigi esnada güvenlik kamerasina yansidi. O sirada kayitlari takip eden apartman görevlisi Feyzullah Vural ve kizi Merve Vural (23), apartman girisine çikarak hirsizlari engellemeye çalisti. Genç kiz ve babasini karsilarinda gören süpheliler kaçmaya çalistigi esnada kendilerini tutan genç kiza silah dogrulttu. Yasanan olay sonrasi silah tehdidiyle kaçmayi basaran süpheliler geldikleri araca binerek hizla olay yerinden uzaklasti.

Hirsizlarin genç kiza silah dogrulttugu ve yasattiklari arbede ani güvenlik kamerasina yansidi.

“Birini yakalayinca digeri bana silah çekti”

Olaya iliskin konusan Merve Vural, “2 süpheli sahsin apartman içerisinde olduklari anlari güvenlik kamerasindan görünce babamla birlikte kapiya yöneldik. Kendilerine burada ne isi olduklarini sordugumuzda bizimle tartismaya basladilar. Sözlü tartismamiz büyüyünce içlerinden biri bizi yaninda silah oldugunu söyleyerek tehdit etti. Hemen ardindan kaçmaya basladilar. Ben de bahçenin diger tarafindan gelerek birinin üzerine atladim. Diger süpheli benim arkadasini yakaladigimi görünce silahini bana dogrulttu. O esnada babam da geldi. Babamin canindan endise ederek sahsi birakmak zorunda kaldim. Kapinin önündeki araca binerek uzaklastilar” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile