Kadiköy'de Plaklar Baris Manço Anisina Dönecek

Kadiköy'de Plaklar Baris Manço Anisina Dönecek

Türkiye’nin en genis katilimli analog müzik bulusmasi Kadiköy Plak Günleri, 16 Eylül Cumartesi Kadiköy Belediyesi’nin bahçesinde basliyor. Kadiköy Belediyesi tarafindan bu yil yedincisi düzenlenen etkinlikte plaklar Baris Manço anisina dönecek.

Kadiköy Belediyesi 7. Plak Günleri için geri sayim basladi.

Kadiköy Belediyesi’nin Hasanpapasa’daki merkez binasinin bahçesinde 16-17 Eylül tarihlerinde gerçeklestirilecek olan etkinlik, bu yil da plak koleksiyonerlerine ve müdavimlerine keyifli bir bulusma yasatacak. Plak severlerin pek çok eski ve yeni plaga erisim imkâni bulabilecegi etkinlikte konserler, söylesiler, imza günleri ve DJ performanslari da gerçeklestirilecek. 44 plak dükkâninin seçkileriyle yer alacagi Kadiköy Plak Günleri, cumartesi ve pazar günleri saat 12.00-22.00 saatleri arasi açik olacak.

Istanbul’da ilk defa Kadiköy Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Plak Günleri, bu yil Anadolu Rock müziginin duayen isimlerinden; sarkici, besteci ve söz yazari Baris Manço anisina yapilacak. Kadiköy Belediyesi 7. Plak Günleri’nin açilisi, 16 Eylül Cumartesi günü saat 13.30’da Eren Senkardes’in DJ performansiyla baslayacak ve Hünkar, Grand Bazaar, Volkan Judocu ve My Analog Journal’in performanslariyla devam edecek.

Kadiköylü çocuklar ‘Baris Abi’leri için söylüyor

Kadiköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi ögretmenleri ve ögrencileri de “Çocuklar Baris Abi Için Sarki Söylüyor” programi ile saat 14.00’te müzikseverlerle bulusacak. Saat 15.00’te ise Guitarists Of Istanbul ve Okay Temiz yeni çikan albümlerini ilk defa 7. Kadiköy Plak Günleri’nde müzikseverlerle bulusturacak. Programin ikinci gününde de DJ performanslari devam ederken saat 20.00’de Cahit Berkay, Emrah Karaca ve Deniz Tekin gibi ünlü isimlerin yer aldigi “Baris Manço 2023 Anma Konseri” yapilacak.

Iki gün sürecek etkinlikte 10 farkli illüstratör tarafindan hazirlanan “Nasil Anlatsam Bilemiyorum” adli Baris Manço Sergisi de müzikseverlerin ziyaretine açik olacak. Etkinlikte ayrica "Baris Manço’nun 2023’ünden, 2023’e Zaman Yolculugu" adli bir söylesi gerçeklesecek. Moderatörlügünü Artemis Günebakanli’nin yapacagi söylesinin konusmacilari Cahit Berkay ve Kabus Kerim olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile