Olay gece saat 01.00 sıralarında Münir Nurettin Selçuk Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan Home Store isimli kafeye gelen Yaşar Aktaş ve Muhittin Aktaş, kafede çalışan otopark görevlisi Ayhan Özbayhan ile tartıştı. Kafeden ayrıldıktan kısa süre sonra 34 BA 516 plakalı cip ile tekrar kafeye gelen şahıslar, otopark görevlisi Ayhan Özbayhan ile silahlı çatışmaya girdi.
Olayda Ayhan Özbayhan, Yaşar Aktaş ve Muhittin Aktaş yaralanırken, Yaşar Aktaş ve Muhittin Aktaş sağlık ekipleri olay yerine ulaşmadan taksi ile Florange Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde kalan Ayhan Özbayhan sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaşar Aktaş'ın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği olayda bacağından vurulan Muhittin Aktaş'ın tedavisi sürüyor.
Polis tarafından yapılan incelemede Muhittin Aktaş ve Yaşar Aktaş'a ait olduğu ileri sürülen cipte 3 adet kurşun izine rastlandı. Kafe çevresinde ise çok sayıda boş kovan bulundu. Yapılan incelemelerin ardından ölen şahısların cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olaydan sonra siyah bir otomobilin de kaçtığı belirtildi. Polis söz konusu otomobildeki kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
Kadıköy'de Silahlı Çatışma: 2 Ölü, 1 Yaralı
Kadıköy'de yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.



















