Kadiköy'de Trafikte Motosikletlilere Yönelik Denetim

Kadiköy'de Trafikte Motosikletlilere Yönelik Denetim

Istanbul Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri kent genelinde kurulan uygulama noktalarinda, motosiklet sürücülerini durdurarak denetledi. Kask ve evrak kontrolü yapilan denetimlerde kurallara uymayan sürücülere ceza yazildi.

Trafik Denetleme Sube Müdürlügü’ne bagli ekipler, Istanbul ’un farkli noktalarinda motosiklet denetimi gerçeklestirdi. Kadiköy’de Bagdat Caddesi’nde de gerçeklestirilen denetimde durdurulan motosiklet sürücülerinin belgelerine bakilarak, araç plakalari sorgulandi. Kask ve evrak kontrolü yapilan denetimlerde kasksiz sekilde motosiklet kullanan motosiklet sürücülerine ceza kesildi.

Motosiklet denetiminde durdurulan Talha Tümer Kolçak “ Bence bu uygulamalar çok güzel. Fenerbahçe tarafinda da çok fazla uygulama oluyor. Polislerimiz sag olsunlar bu konuda çok sikilar bizim de kask ve muayene konusunda çok siki olmamiz lazim. Bunlar can kurtaran durumlar. Motosikletle kaza yapmak araba ile kaza yapmaktan çok daha farkli kaskin olmadigi zaman 20 km hizla bile canindan olabilirsin” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile