Kadiköy Kalamis Yaz Festivali'nde Nazan Öncel Rüzgari Esti

Kadiköy Kalamis Yaz Festivali'nde Nazan Öncel Rüzgari Esti

Kadiköy Belediyesi tarafindan bu yil ikincisi düzenlenen Kalamis Yaz Festivali vatandaslar ile bulustu. Kalamis parkinda gerçeklesen festivalde Nazan Öncel rüzgari esti. Konser vatandaslar tarafindan yogun ilgi gördü.

Kadiköy Belediyesi’nin geçtigimiz yil ilkini düzenledigi ve vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi Kalamis Yaz Festivali’nin ikincisi ünlü sanatçi Nazan Öncel ile basladi.

Kalamis Atatürk Parki’nda sahne alan Nazan Öncel sevilen sarkilarini seyirciler için seslendirdi. Vatandaslar konsere yogun ilgi göstererek doyasiya eglendi.

“Festivalde 34 konser, 17 film gösterimi yer aliyor”

Kadiköy’de 51 gün boyunca sürecek festivalde 34 konser, 17 film gösterimi yer aliyor. Coskulu bir sekilde izleyicisini karsilayacak festival 1 Temmuz-30 Agustos tarihleri arasinda saat 21.00’de Kalamis Atatürk Parki’nda gerçeklesecek. Festivalin film programi ise 3 Temmuz saat 22.00’de Charlie Chaplin’in “Sirk” filmi ile baslayacak. Chaplin’in 1928 yapimi filmine Sef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Flarmoni Orkestrasi canli orkestra müzigi ile eslik edecek.

Festivalin +1’in katkilariyla düzenlenen müzik ayaginda sürpriz isimlerin yani sira klasik müzik, caz ve popüler müzigin duayen isimleri isik, ses ve görsel içerigiyle hazirlanmis görkemli sahnede izleyicileriyle bulusacak.

Konsere katilim saglayan vatandas Sengül Yildiz, “Kadiköy basli basina sanat, kültür, edebiyatin sehri. Nazan Öncel sahane bir kadin ve sanatçi. Bu anlamda Kadiköy Belediye Baskani Serdil Odabasi’na çok tesekkür ediyorum. Su anda gençler ve bizler konseri bekliyoruz. Kadiköy Belediyesi sanata ve kültüre öncelik veren bir belediye. Eglenmeye geldik. Pandemiden sonra insanlarin rahatlamaya ihtiyaci var. Çok mutluyum” dedi.

Konsere katilan ve memnun oldugunu belirten Özlem Basar Pinar, “Hem bu fiyatlara bu sekilde güzel sanatçilara ulasmak farkli etkinliklere ulasmak çok güzel. Bu yüzden Kadiköy Belediyesine tesekkür ediyoruz. Ortam da çok güzel. En azindan yazi Istanbul’da. Çok güzel bir sekilde yasayabiliyoruz. Vesile olan herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile