Kadın Buluşmasına Konak Damga Vurdu

Kadın Buluşmasına Konak Damga Vurdu

Konak Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin, İstanbul'da gerçekleştirilen Uluslararası Kadın Buluşması kapsamında kurduğu stant, katılımcıların büyük ilgisini çekti

Konak Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin, İstanbul'da gerçekleştirilen Uluslararası Kadın Buluşması kapsamında kurduğu stant, katılımcıların büyük ilgisini çekti. Harbiye Kongre Merkezi'nde düzenlenen dev organizasyonda, panel ve toplantıların yanı sıra katılan ülkeler stant açarak tanıtımlarını yaptı. Konak Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi standında kentin, turistik ve tarihi değerlerini tanıtan ve kadınlara yönelik hizmetlerin yer aldığı broşürler dağıtıldı.
3 ayda bir yayınlanan KNK dergisi büyük ilgi çekti. Yoğun ilgi gören Konak Belediyesi standının sürpriz konuğu ise halen İstanbul Emniyet Müdürü olan eski İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın oldu. Çapkın, Konak Belediyesi'nin standını İstanbul'da görmekten çok mutlu olduğunu belirterek; "Konak Belediyesi ve onun değerli başkanı Sayın Hakan Tartan'ın çalışmalarını yakından takip ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da bu tür organizasyonların kent için büyük faydalar sağladığını, ilişkilerin geliştirilmesi için önemli bir buluşma platformu oluşturulduğunu dile getirdi. Konak Kadın Meclisi Başkanı Latife Şencan; "Sergiye katılan uluslararası dernekler, belediyemizin elektronik posta adresini alarak bizimle proje bazında çalışmak istediklerini belirttiler. Kentimiz İstanbul yerel medyasında geniş yer buldu'' dedi. İki günlük etkinlikte, kadına karşı şiddet, kadın yoksulluğu, toplumsal cinsiyet ve medya, kadın güçlenmesi için sivil toplum ve parlamento işbirliği gibi konuların tartışıldığı paneller yapıldı. Birçok uluslararası kampanya da tanıtıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile