Kadin Girisimcilere Ödül

Kadin Girisimcilere Ödül

4. Kadin Girisimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni hibrit olarak gerçeklestirildi. Is dünyasi temsilcileri, sivil toplum liderleri, sanatçilar, akademisyenler ve medya mensuplarinin jüri üyesi olarak katildigi programda, farkli kategorilerde basarili kadin girisimcilere ödüller takdim edildi.



Yeni Arayislar Girisimi Platformu Dernegi (YAPDER) tarafindan düzenlenen 4. Kadin Girisimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni hibrit olarak gerçeklestirildi.

’Birlikte Daha Iyi Bir Gelecek’ temasiyla düzenlenen zirvede, is dünyasi temsilcileri, sivil toplum liderleri, sanatçilar, akademisyenler ve medya mensuplarinin jüri üyesi olarak katildigi ödül programinda, farkli kategorilerde basarili kadin girisimcilere ödüller takdim edildi. Celal Toprak’in yönetiminde “Gelecegin 7G’sini Kadinlar Sekillendirecek” konulu basligi altinda her biri kendi alaninda güçlü kadinlar birer konusma gerçeklestirdi.

Etkinlikte konusan Uyumsoft Yatirim Hizmetleri Genel Müdürü Özlem Ikiz, "Sirketimizdeki yöneticilerin yüzde 70’i kadinlardan olusuyor. Çalisanlarimizin yüzde 56’si da kadinlardan olusuyor. Dünya ortalamasinin oldukça üzerindeyiz. Bunun için özveri ile çalisan kadin ve erkek tüm ekibimize tesekkür ediyorum" dedi.



Gedik Holding Yönetim Kurulu Baskani Hülya Gedik, "Ödül alan tüm kadin arkadaslarimi kutluyorum. Her seyin basi güvendir. Birbirimize, ailelerimize güvenmemiz gerekiyor. Güven her isin can damaridir" ifadelerini kullandi.

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Baskani Sema Güral Sürmeli, "Böyle bir etkinligin içinde olmak çok kiymetli. Yönetim ve icra kurulunda yüzde 60 kadin oraniyla beklentilerin üzerinde olan bir Anadolu sirketiyiz" diye konustu.



Mutlu Metal Icra Kurulu Baskani Gülesin Atalay, "Gelecegin sorumlulugu çok fazla. Gelecekte stratejik yaklasim ve yönetimin önemine vurgu yapmak istiyorum. Degisim ve dönüsümü gerçeklestiremeyen firmalar, yöneticiler, sistemler maalesef tek tek elenecek. Tükettigimiz dogal kaynaklardan enerjiye kadar her seyden sorumluyuz" dedi.



Ayhan Metal Genel Müdürü Aynur Ayhan, "Gelisim denilince aklimiza hep dönüsüm geliyor. Is hayati, egitim, saglik, teknoloji bunlarin hepsini kapsiyor. Cesaret ve özgüven bir kadinin en büyük hazinesidir" dedi.



Program, opera sanatçisi Özlem Abaci ve ekibinin sahne performansiyla tamamlandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile