Kadın İtfaiyeci Adayları Erkeklere Taş Çıkardı

Kadın İtfaiyeci Adayları Erkeklere Taş Çıkardı

İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün 20 kişilik kontenjanı için başvurup finale kalan 60 kişi, zorlu etaplardan geçerek hayallerindeki işe girmek için ter döktü.

Dayanıklılık testinde kadın adayların birçok erkeği geride bırakması dikkat çekti.

Sözlü sınavı geçen 60 aday, İtfaiye Müdürlüğü tesislerinde Komisyon Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Sabri Günaydın, Komisyon Üyeleri İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Davut Akpınar, Su İşleri Müdürü Ahmet Aka, Mali İşler Müdürü Fezai Gartel, İtfaiye Müdürü Adnan Aydın`ın nezaretinde dayanıklılık testine alındı. Adaylar; koşu, engelli koşu, denge, merdivenli araca tırmanma ve tazyikli su tutma gibi parkurları aşarken, 60 kişi arasında dikkat çeken Asuman Şahin, Melahat Altunışık ve EsraKaragöz, ağır şartlara rağmen testi başarıyla tamamlayarak erkeklere taş çıkardı.

Başarılı olan 10 lise mezunu, 5 yüksekokul mezunu ve 5 de üniversite mezunu olmak üzere toplam 20 kişilik kadronun pazartesi günü belli olacağı bildirildi

Başkan Yardımcısı Güngör Sabri Günaydın, alınacak 20 personelin şu an itibarıyla itfaiye eri olarak görevlendirileceğini, ileriki zamanlarda yer değiştirme konusunda da değerlendirme yapılabileceğini kaydetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile