Kadin Kursiyerler Sertifikalarini Aldi

Kadin Kursiyerler Sertifikalarini Aldi

Kütahya’da, “Kadinlarimiz El Sanatlariyla Rehabilite ve Meslek Sahibi Oluyor” projesi kapsaminda açilan çini, seramik, nakis, igne oyasi ve çamur sekillendirme kurslarini basariyla tamamlayan 80 kursiyer sertifikalarini törenle aldi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanligi Kalkinma Ajanslari Genel Müdürlügü tarafindan yürütülen ve Zafer Kalkinma Ajansi (ZAFER) tarafindan koordine edilen Sosyal Gelismeyi Destekleme Programi (SOGEP) kapsaminda hazirlanan projeyle Ala Konagi’nda kadinlara yönelik açilan çini, seramik, nakis ve igne oyasi kurslari tamamlandi.

Kütahya Valiligi, Kütahya Çiniciler ve El Sanatlari Esnaf Odasi, IS-KUR Il Müdürlügü, Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü, Il Milli Egitim Müdürlügü ile Halk Egitim Merkezi is birliginde açilan kurslari basariyla tamamlayan 80 kadin kursiyer için sertifika takdim töreni düzenlendi.

ZAFER Genel Sekreteri Veli Oguz kurslar kapsaminda 318 saat çini, 229 saat nakis, 300 saat igne oyasi, 401 saat çamur sekillendirme egitimi verildigini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile