Kadin Sürücüye Dehseti Yasatan Uyusturucu Bagimlisi Tutuklandi

Kadin Sürücüye Dehseti Yasatan Uyusturucu Bagimlisi Tutuklandi

Adana’da kadin sürücünün kullandigi otomobilin kaputuna asilarak dehseti yasatan, daha sonra da 20 araca zarar veren uyusturucu bagimlisi tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bagli Saydam Caddesi’nde 8 Mayis günü meydana geldi. Iddiaya göre, madde kullandigi öne sürülen Ayhan D. (29) yoldan geçen araç sürücülerini rahatsiz etmeye basladi.

Bir süre sonra ise Merve A.’nin (28) kullandigi otomobilin kaputunun üzerine asildi. Çok korkan kadin çiglik atmaya basladi.

Çevredeki vatandaslar Merve A.’nin çigligi üzerine Ayhan D.’yi otomobil kaputunun üzerinden kaldirmak istedi ancak madde bagimlisi Ayhan D., bir süre daha hareket halindeki otomobilin üzerinde gitmeye devam etti. Korkan kadin ise hem çiglik atip hem de yoluna devam etti. Çevredeki vatandaslarin müdahalesiyle otomobilin üzerinden inen Ayhan D. bu kez de otomobile vurarak zarar verdi.

Ertesi günün sabahinda ise bulundugu mahallede 20 araca zarar veren Ayhan D.’yi mahalle sakinlerinin ihbari üzerine polis havaya ates ederek etkisiz hale getirdi. Yakalanan süpheli ifadesi alinarak adliyeye sevk edilmesinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile