Kadın Yerel Politikacılar Koordinasyon Toplantısı

Kadın Yerel Politikacılar Koordinasyon Toplantısı

AK Parti Antalya Milletvekili, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ilk kez düzenlenen Kadın Yerel Politikacılar Koordinasyon Toplantısı'na moderatör olarak katıldı.

Antalya'da düzenlenen Kadın Yerel Politikacılar Koordinasyon Toplantısı'na Türkiye genelinden kadın belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı. Kadın Yerel Politikacıların bir araya gelip, birlikte çalışma yürütecekleri ilk platform olma özelliği taşıyan toplantıda 'Türkiye'de Yerel Kadın Politikacıların Durumu' tartışıldı.Toplantıda AK Parti Antalya Milletvekili, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Gökçen Özdoğan Enç'in moderatörlüğünde 'Kadın Yerel Politikacıların Görüş ve Deneyimlerinin Paylaşımı' konulu bir oturum düzenlendi.

Türkiye'de seçilmiş kadınların sayılarının arttırılması için her zaman destek olacağını söyleyen Enç, “Böyle bir toplantı ilk defa yapılıyor. Buraya Türkiye'nin dört bir yanından seçilmiş kadınlarımız geldi. İnşallah bu tür toplantılar bundan sonra da devam eder. Böylece yerelde kadınların ne gibi sorunlarla karşılaştıklarını ve bu sorunları çözmek için neler yapılabilir, tartışarak verimli sonuçlar alabiliriz” şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile