Kadina Çarpip Yaralayan Sahis, Kaçmaya Çalisirken Engel Olan Vatandasi Biçakladi

Büyükçekmece’de cadde üzerinde bir kadina çarpan sürücü, olay yerinden kaçmak isterken kendisini engelleyen vatandasi da bacagindan biçaklayip arabasiyla ortadan kayboldu.

Olay, dün saat 14.30 siralarinda Sinanoba Mahallesi Mustafa Kemal Bulvari üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, cadde üzerinde süratle giden bir otomobil, arabasini park etmis ve caddenin karsisina yaya olarak geçmeye çalisan bir kadina çarpti. Kadinin yaralandigini gören sürücü, aracina binerek kaçmak için hareketlendigi sirada çevredeki bir vatandas ona engel olmaya çalisti. Adamla bir süre tartisan sürücü, elindeki biçakla adami bacagindan yaraladi. Olay sonrasi süpheli sürücü aracina binerek kaçarken ihbar üzerine caddeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yaralilar, yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirilirken polis ekiplerinin konuyla ilgili çalismalari devam ediyor.

“Caddenin karsisina geçerken araç kadina çarpti”

Konu ile ilgili konusan bir vatandas, “ Genç bir sürücü cadde üzerinde geliyordu. Kadin da arabasini park etmis, caddenin karsisina geçerken araç kadina çarpti. Kadin da ileri dogru savruldu ve kafasi kanadi. Genç ise olayin soku ile kaçmaya çalisirken bir adam ile tartismaya basladi.

Vatandas kaçmasini engellemeye çalistiginda da biçakladi ve arabasiyla kaçti. Yaralinin durumu kötüydü. Ambulans ve polis ekipleri geldi. Biçaklanan kisiye de ilk müdahaleyi vatandaslar yapti” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile