Kadinin Silahla Tehdit Edildigi Ihbari Her Seyi Ortaya Çikardi  Açiklamasi 6 Gözalti

Kadinin Silahla Tehdit Edildigi Ihbari Her Seyi Ortaya Çikardi Açiklamasi 6 Gözalti

Bursa’da bir kadinin silahla tehdit edildigi ihbarina giden Merinos Polis Merkezi Amirligi ekipleri, uyusturucu tacirlerinin üs olarak kullandigi çatiyi tespit ederek operasyon yapti. Ekipler 6 süpheliyi gözaltina alirken 1 kilo 100 gram uyusturucu madde, pompali tüfek ve fisegi ele geçirdi. 6 süpheli adliyeye sevk edildi.

Il Emniyet Müdürlügü Osmangazi Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli Merinos Polis Merkezi Amirligi ekiplerinin suç ve suçluyla mücadelesi araliksiz sürüyor. Geçtigimiz gece saat 03.00 siralarinda Soganli Mahallesi Durak Sokak üzerinde bir kadinin silahla tehdit edildigi ve yine o bölgede ates açildigi ihbari üzerine Merinos Polis Merkezi Amirligi’ne bagli ekipler harekete geçti.

Bölge abluka altina alindi, süpheliler yakalandi

Polisler bölgede yaptiklari çalismada ayni sokak üzerinde 1 adet bos kartus buldu. Bunun üzerine bölgede arastirmalarini sürdüren polis ekipleri sahislarin kaçtigi binayi tespit ederek çatisina çikti. Çatiyi kontrol eden ekipler saklanirken I.Ü. (28) 17 suç kaydi var, Y.K. (10 suç kaydi var) sahislari kiskivrak yakalarken olayda kullanilan pompali bir tüfegi ve 8 adet fisek ele geçirdi.

Çikan uyusturucu miktari polisi bile sasirtti

Alinan izinlerin ardindan yapilan aramalarda, 1 kilo 100 gram metamfetamin ve hassas terazi bulunarak ele geçirildi. Olayla ilgili olan S.Ç., K.I., H.Ç. ve E.I.’de gözaltina alindi.

Gözaltina alinan 6 süpheli Merinos Polis Merkezi Amirligi’nde islemlerinin tamamlanmasiyla birlikte adliyeye sevk edildi.

Emniyet yetkilileri, halkin güven ve huzuru için suç ve suçluyla mücadelenin araliksiz sürecegini bildirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile