Kadınlar Günü İçin Resimlerini Sergiledi

Kadınlar Günü İçin Resimlerini Sergiledi

Bartın Belediyesi resim grubu kursiyerleri 8 Mart Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde resimlerini sergiledi.

Eski belediye hizmet binası önünde gerçekleşen sergi açılışına Bartın Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Çimento Fabrikası Müdürü Fevzi Bingöl, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin yaptığı konuşmada, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerimiz çerçevesinde Kültür ve Sanat Merkezi’miz bünyesinde faaliyet gösteren Resim Gurubu kursiyerlerinin ortaya koydukları eserlerin sergilendiği resim sergisini açıyoruz. Bu sergi kadınların sosyal, kültürel, sanatsal ve ticari anlamda her alanda en az erkekler kadar başarılı olduğunun göstergelerinden bir tanesidir. Serginin hayırlı uğurlu olmasını diliyor tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Bartın Belediyesi Resim Kursu Eğitmeni Aysun Eskin ise, “Bize bu imkânı sağladığı içi Belediye Başkanımız Cemal Akın’a teşekkür ederim. Bu sergide 30 bayan kursiyerimiz tarafından yapılan akrilik, soft, pastel, yağlı boya ve karakalem çalışmalarıyla yapılmış 67 eser bulunmaktadır. Bizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bu şekilde kutluyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile