Kadınlar İçin El Ele

Kadınlar İçin El Ele

Osmangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret ederek, kadınların meselelerine çözüm bulma noktasında yapacakları çalışmalar için destek istedi

Osmangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret ederek, kadınların meselelerine çözüm bulma noktasında yapacakları çalışmalar için destek istedi.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile makamında bir araya gelen Kadın Meclisi, önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri anlattı ve destek istedi. Mahallerde kadın dayanışmasını oluşturmak istediklerini dile getiren Kadın Meclisi Başkanı Meryem Civelek, "Kadınlarımız sadece Kadınlar Gününde hatırlanmamalı. Pek çok kadın birçok sıkıntıyla boğuşuyor. Bu konuda kadınlarımıza destek vermek görevimiz" dedi.
Üyelere çiçek takdim eden Başkan Mustafa Dündar, Kadın Meclisi'ne yapacakları işlerde destek sözü verdi.
Kadın Meclisi'nin ikinci adresi Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan oldu. İhtiyaç sahibi, sesini duyurmak isteyen kadınlara yardım eli uzatmak ve kadınları bilinçlendirmek konusunda ortak projeler yürütebileceklerini ifade eden Civelek, el ele vererek önümüzdeki süreçte önemli projelere imza atacaklarının altını çizdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile