Kadinlar Ilmek Ilmek Örüyor

Kadinlar Ilmek Ilmek Örüyor

Tepebasi Belediyesi’nin Belde Evleri’nde düzenlenen amigurumi kursuna katilan kadinlar, farkli teknikler ögrenerek birbirinden güzel bebekler örüyor.

Tepebasi Belediyesi, gerçeklestirdigi kurslar ile kent sakini kadinlar için egitimler sunmaya devam ediyor.

Belde Evleri’nde düzenlenen amigurumi kursu da Eskisehirli kadinlarin ilgisi ile devam ediyor. Ömeraga Belde Evi’nde düzenlenen amigurumi kursuna katilan kadinlar, iplerden örgü bebekler yapiyor. Örgü iplerinden tig ile örme teknigi ögrenerek bebekler ortaya çikaran kadinlar, ayni zamanda sosyallesmenin de keyfini çikartiyor. Belde Evleri’nde verimli ve keyifli biçimde vakit geçirdiklerini belirten kadinlar, aldiklari kurslarda ürettikleri örgü bebekleri, açilacak sergilerde satarak aile bütçelerine de katkida bulunuyor.

Tepebasi Belediyesi ayrica, merkezlerinde gerçeklestirdigi tüm etkinlikleri koronavirüs tedbirleri esliginde düzenliyor. Basta kadinlar olmak üzere mahalle sakinlerinin bir araya geldigi Belde Evleri de ekipler tarafindan özenle dezenfekte ediliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile