Kadinlar Istedi, Marmara Adasi Turu Yeniden Basladi

Kadinlar Istedi, Marmara Adasi Turu Yeniden Basladi

Süleymanpasa Belediyesi, bu yaz da kadinlara yönelik günübirlik Marmara Adasi turunu yogun talep üzerine sefer sayilarini arttirarak yeniden baslatti.

Süleymanpasali hanimlar, hiçbir ücretin talep edilmeyecegi Marmara Adasi turu çerçevesinde Saraylar beldesinde bulunan Kadinlar Plaji’nda gönül rahatligi ile deniz ve günesin tadini çikaracaklar. Ayrica seyahat süresince çesitli ikramlar ve eglenceli etkinlikler de yer alacak. 15-70 arasi tüm hanimlarin katilabilecegi Marmara Adasi turu için basvurular basladi.

Basvurularin 25 Temmuz-5 Agustos tarihleri arasinda alinacagi ifade edildi. Konuyla ilgili 0 282 259 59 59 numarali Süleymanpasa Belediyesi Çagri Merkezinden bilgi alinabilecegi ve Hasan Âli Yücel Meydani’nda (Tarihi Bedesten alti) bulunan Süleymanpasa Belediyesi Irtibat Bürosundan kayit yaptirilabilecegi belirtildi. Basvuru sirasinda isteklilerin yanlarinda nüfus cüzdanlarini bulundurmasinin zorunlu oldugu hatirlatildi. Marmara Adasi seyahati için feribot seferlerinin sabah 08.30 kalkis, aksam 18.00 dönüs olarak belirlendigi ve turlarda kontenjanin 200 kisi ile sinirli olacagi aktarildi.

Konuyla ilgili yapilan açiklamada, bu yaz üçüncü kez düzenlenen Marmara Adasi turunun mahalle bazinda alti ayri seferle yapilacagi belirtilerek, hangi mahallelerin hangi tarihlerde ada turuna katilacagi duyuruldu. Buna göre 9 Agustos Sali günü Kumbag, Barbaros, Topagaç ve Altinova mahalleleri, 11 Agustos Persembe günü Hürriyet, Degirmenalti ve Namik Kemal mahalleleri, 16 Agustos Sali günü 100. Yil, Yavuz, Ortacami ve Vatan mahalleleri, 18 Agustos Persembe günü Çiftlikönü, Karacakilavuz ve Banarli ile tüm diger kirsal mahalleler, 23 Agustos Sali günü Aydogdu, Çinarli, Karadeniz ve Zafer mahalleleri, 25 Agustos Persembe günü Atatürk, Ertugrul ve Bahçelievler mahallelerinde ikamet eden hanimlar ada turundan yararlanabilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile