Kadinlar Servis Soförü Olabilmek Için Egitime Girdi

Kadinlar Servis Soförü Olabilmek Için Egitime Girdi

Isçi ve isvereni bulusturan USTAM Kocaeli projesinde servis soförü egitim programi düzenlendi. Programa kadin soför adaylarinin ilgi gösterdigi görüldü.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, isçi ve isvereni bulusturan istihdam odakli USTAM Kocaeli projesine devam ediyor. Vatandaslarin ilgi gösterdigi proje çerçevesinde bu kez servis soförü egitim programi düzenlendi.

Ilk grup egitim programina kadin soför adaylarinin gösterdigi ilgi dikkat çekti. Kontenjan doldukça açilacak olan program, firmalarin talepleri karsilanana kadar devam edecek.

Kocaeli Servis Araci Isletmecileri Esnaf Odasi ve Kocaeli Toplu Tasimacilar Birligi’nin talebiyle açilan programda is ve meslek ahlaki, kurumsal aidiyet konularinin yani sira yolcu-sürücü iletisimi basligi altinda; sürücü davranislari, stres ve öfke yönetimi gibi farkindalik konulari egitmenler tarafindan verildi.

Kocaeli Il Emniyet Müdürlügü Trafik Sube Denetleme Müdürlügü tarafindan toplu tasima ve trafik mevzuati, toplu tasima araçlarinda genel güvenlik egitimleri verildi.

Kocaeli Itfaiyesi tarafindan da yangin ve yangin güvenligi ve toplu tasima araçlarinda is sagligi ve güvenligi egitimleri verildi.

Mezuniyet sonrasi isbirligi yapilan firmalar tarafindan usta adaylarin istihdam süreci baslayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile