Kadinlara Özel Sosyal Tesis 6 Günde Iki Bin Misafir Agirladi

Kadinlara Özel Sosyal Tesis 6 Günde Iki Bin Misafir Agirladi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin kadinlar için hizmete açtigi Kocaali Sosyal Tesisleri, bu sezon da kapilarini açti. Hizmetleri ve olanaklariyla kadinlara önemli ayricaliklar sunan tesis, Türkiye’nin dört bir tarafindan ve yurt disindan gelen tatilcilerin ilgi odagi oldu. Tesiste sadece 6 günde iki bin misafir agirlandi.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi tarafindan kadinlara özel olarak insa edilen Kocaali Sosyal Tesisleri yeni sezon için kapilarini açti. Kurban Bayrami’nin üçüncü günü yani 18 Haziran’da kapilarini açan Kocaali Sosyal Tesisleri ilk andan itibaren yogun ilgi gördü. Türkiye’nin dört bir yanindan ve yurt disindan gelen yüzlerce tatilci, bayram tatilini Kocaali Sosyal Tesisleri’nde geçirdi. Karadeniz Bölgesi’nde bir ilk olma özelligi tasiyan ve haftanin 6 günü Sakarya’dan ve çevre illerden gelen kadinlara ev sahipligi yapan tesis, 6 günde iki binden fazla misafiri agirladi.

Kadinlara özel olarak insa edilen 20 bin metrekarelik alan üzerinde plaji, yüzme havuzu, oyun gruplari, yürüyüs yollari, spor ve yesil alanlari, kafeteryasi ile sehir turizmine büyük katki sunuyor. Sosyal tesisin içerisinde ayrica bebek bakim odasi, çocuk oyun parki ile çocuk oyun havuzu da bulunuyor. Yaz sezonu boyunca açik olacak tesisle ilgili rezervasyon ve bilgi için 0549 454 94 65 numarali hat mesai saatleri içerisinde aranabiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile