Kadinlara Photoshop Egitimi

Kadinlara Photoshop Egitimi

İçel Büyüksehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Tarsus Kadin ve Çocuk Bilim, Teknoloji Atölyesi’nde kadinlara yönelik olarak açilan photoshop temel tasarim egitimini tamamlayan Kadriye Koçak, fotograf tutkusunu bir adim öteye götürmeyi basardi.

Özel sektörde çalisan ve fotograf tutkusu olan Kadriye Koçak, photoshop temel tasarim egitimi sayesinde manipülasyon çalismalari, temel araç kutularinin özellikleri, isik ayarlari ve diger program özelliklerini rahatlikla kullanabilir duruma geldi. Fotograf çekmeyi çok seven Koçak, bu konuda gelir elde etmek için kendini daha da gelistirmeyi hedefledi. Bir çocuk sahibi olan ve her firsatta fotograf çeken Koçak, çalismalarini sosyal medya hesaplarindan da paylasarak, özellikle fotograf ve photoshop konusunda ilgisi olan kadinlara da örnek oldu.

Kadin ve Çocuk Bilim, Teknoloji Atölye Sorumlusu Emre Askin tarafindan verilen egitimler sayesinde, fotograf tutkusunu bir adim öteye götürdügünü vurgulayan Koçak, “Fotografa ilgim var. Fotograflarimi daha ileriye götürebilmek için, photoshop kursuna baslamak istedim. Bu nedenle TEKSIN İçel sayfasina basvurdum ve onlar da dönüs sagladilar. Daha sonra ben photoshop kursu için Tarsus’a gelmeye basladim. Burada 3 ay boyunca egitim aldim. Egitimin temelini aldim. Isiklandirma, maskeleme yöntemleri ve araçlar konusunda kendimi daha da gelistirdikten sonra, dis çekim yapmaya basladim. Dis çekimlerde de photoshop benim isime çok yaradi” dedi.

Fotograf konusunda daha da ilerlemek istedigini kaydeden Koçak, “Kendimi fotograf konusunda daha ileriye götürmek istiyorum. Fotograf bana göre ‘her sey’. Fotograf çekerken kendimi kaybediyorum. Çünkü, fotograf çekmeyi çok seviyorum. Bu anlamda gidebildigim kadar ileriye gidecegim. Insallah kendimi daha da gelistiririm. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Vahap Seçer’e bu kurslari, bu merkezleri açtigi için çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile