Kadinlara Saglikli Beslenme Ve Dogru Ilaç Kullanimi Anlatildi

Kadinlara Saglikli Beslenme Ve Dogru Ilaç Kullanimi Anlatildi

Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi tarafindan hayata geçirilen Benim Mahallem projesi çerçevesinde Zeytinköy Mahallesi sakini kadinlara saglikli beslenme ve dogru ilaç kullanimi egitimi verildi.



Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi Kadin Meclisi egitim çalismalarina bir yenisini daha ekledi. Benim Mahallem projesi çerçevesinde Zeytinköy Mahallesi sakini kadinlara saglikli beslenme ve dogru ilaç kullanimi egitimi verildi.

Zeytinköy Hayirseverler Ortaokulu’nda gerçeklesen programa Kent Konseyi Baskani Ali Degirmenci, Kadin Meclisi Baskani Bilsen Özen, Zeytinköy Mahalle Muhtari Serkan Kar ve davetliler katildi.

Diyetisyen tarafindan saglikli beslenme hakkinda bilgilendirmelerde bulunurken, eczacilar ise dogru ilaç kullanimi konusunda merak edilen konulara açiklik getirdi. Kent Konseyi Baskani Degirmenci burada yaptigi konusmada, herkesin günlük yasantisinda kullanabilecegi hayati bilgileri içeren bir egitim çalismasi gerçeklestirdiklerini belirterek, “Diyetisyen ve eczaci arkadasimiz gündelik hayatta hem kendimizin hem de ailemizin isine yarayacak tabiri caizse hap bilgiler verdiler. Ben de istifade ettim iyi ki gelmisiz” ifadelerini kullandi.

“Kadinlar bizim en degerli varliklarimiz”

Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi olarak kadinlara yönelik pek çok önemli hizmet ve projeyi gerçeklestirdiklerini anlatan Degirmenci, “Sizin aldiginiz egitim bizim için çok önemli. Kadinlar bizim en degerli varliklarimiz. Bir evde, ailede kadin saglikliysa, huzurluysa, mutluysa o evde saglik olur, huzur olur. Saglikli bir gelecek için dinini, bayragini, vatanini seven nesiller yetistirmek sizlere bagli. Ama bunun için öncelikli olarak sizin saglikli, dirençli olmaniz gerekiyor. Sizler için ne yapsak azdir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile