Kadıoğlu'ndan dev yumruklara ödül

Kadıoğlu'ndan dev yumruklara ödül

Fransa'da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası'ndan üçüncülükle dönen Esenyurt'lu Yıldırım kardeşleri saat ve para ödülüyle onurlandıran Başkan Kadıoğlu başarılar diledi.

Fransa’nın Calais İli’nde gerçekleşen “Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonası”na Esenyurt’tan katılarak, 16 ülke arasından sıyrılarak, Avrupa üçüncüsü olan Kıraç Spor Kulübü’nden Esra ve Elif Yıldırım kardeşler, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Türkiye Bayanlar Boks Milli Takımı sporcusu da olan Yıldırım kardeşler, Kulüp Başkanı Murat Alatepe, Antranör Cihan Çoban ve Kulüp Müdürü Hakkı Güneş ile birlikte, ziyaret ettikleri Başkan Kadıoğlu’na madalyalarını takdim ettiler. Sporcuları kutlayan Başkan Kadıoğlu madalyalar sizlerin diyerek, tekrar Esra ve Elif’in boynuna takarak, bundan sonra birincilik beklediğini belirtti ve başarılar diledi.

16 ülke katıldı

Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’na katılan Türkiye birincileri 23 Milli Sporcu’dan üçü İstanbul’dan katılarak, Avrupa Şampiyonası da dev yumruklarını salladı. 16 ülke şampiyonlarını geride bırakıp üçüncülük elde ederek dereceye giren Esenyurt Kıraç Spor Kulübü ve Boks Milli Gençler Takımı sporcularından 48 kiloda Esra Yıldırım, 52 kiloda Yıldızlar Milli Boks Takımı sporcusu Elif Yıldırım Avrupa üçüncülüğü ile Türkiye’yi temsil ederek, Esenyurt’un da gururu oldular. Öte yandan Türkiye’den katılan 23 Boks Milli Takımı’nda da 7 kişi yıldızlardan, 6 kişi ise gençlerden dereceye girmeyi başardı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile