Kadir Özbek İle İlgili Şok İddia!

Kadir Özbek İle İlgili Şok İddia!

Yeni Akit eski HYSK Başkanvekili Kadir Özbek'in striptiz kulübüne gittiğini iddia etti! İŞTE O ŞOK İDDİA!

Yeni Akit gazetesinin haberine göre, HSYK'dan istifa ederek CHP'den milletvekili aday adayı olan Kadir Özbek'in görevde olduğu dönemde hem de tüm milletçe Mavi Marmara'da 9 Türk vatandaşının katledilmesine ağladığımız gün Londra'da kızlarla alem yaptığı ortaya çıktı.

Dailymotion adlı video paylaşım sitesinde yayına konulan videoya göre, Özbek, 1-2 Haziran 2010 tarihlerinde HSYK Başkanvekili olarak bulunduğu Londra'da bir arkadaşı ile birlikte Upper St. Martins Lane 16 numaradaki String Fellows adlı striptiz kulübüne geldi. Videoda, burada bir süre striptiz yapan kızları seyreden Kadir Özbek ve arkadaşının daha sonra yanlarına kızları da alarak tül perdeli localara geçtikleri görülüyor.

TÜRKİYE MAVİ MARMARA ŞEHİTLERİNE AĞLIYORDU
İsrail, 31 Mayıs günü Gazze'deki Müslüman kardeşlerine yardım götüren Mavi Marmara gemisine baskın düzenleyerek, 9 Türk vatandaşını hunharca katletmişti. İçeride ise İskenderun'da Deniz İkmal Destek Komutanlığı'na teröristlerce saldırı düzenlenmiş, saldırıda 6 askerimiz şehit olmuştu.
Kadir Özbek 1-2 Haziran'da Londra'da alem yaparken, milletçe Mavi Marmara ve İskenderun şehitlerinin şaşkınlığı ve acısı içindeydik.

MASRAFLARINI KİM KARŞILADI?
Kadir Özbek, Haziran 2010 tarihinde HSYK Başkanvekili'ydi. Özbek'in Haziran 2010'da HSYK Başkanvekili olarak bulunduğu Londra'da gittiği striptiz kulübünün masraflarını yolluk olarak devlet bütçesinden mi ödettiği sorgulanıyor. Özbek yoksa kendi cebinden mi karşıladı? Kamuoyunda bu sorunun cevabı aranıyor.

ÖZBEK: ÖZEL HAYATA GİRDİĞİ VARSAYILAMAZ MI?
İddialarla ilgili görüşüne başvurduğumuz Kadir Özbek, olayı doğrulamazken söz konusu kayıtların milletvekili adaylığını önlemeye dönük olduğunu ileri sürdü. Özbek, bu konuyla ilgili şunları söyledi: “Londra'ya görevli olarak gittim. Çok yoğun bir program vardı. Öyle bir yere gitmedim. Net olarak tarihi hatırlamıyorum. Bu olayın şimdi gündeme getirilmesini anlayamadım. Adaylığımı engellemeye dönük olduğunu düşünüyorum. Eğlenmek için, vakit geçirmek için öyle bir yere gidilmiş olsa dahi bunun özel hayata girdiği varsayılamaz mı, öyle düşünülemez mi? Bu şekilde gündeme gelmesini maksatlı buluyorum.”

Yiğit Doğaner / Yeni Akit


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile