Kadirli Belediye Başkanı Tarhan 5 Yılını Değerlendirdi

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, 5 yıllık hizmet süresini değerlendirdi.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan,MHP Kadirli İlçe Teşkilatı ve MHP İlçe Seçim Komitesi tarafından Devlet Bahçeli Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, 5 yıl içerisinde belediye olarak yapılan hizmet ve yatırımların ortada olduğunu söyledi.

Tarhan, açık, şeffaf ve tarafsızlık ilkesinden taviz verilmeden her konuda Kadirli halkının menfaatlerini düşündüklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
''Belediye başkanlığı görevinde bulunduğum süre içerisinde Kadirli'nin en önemli sorunlarından olan yol, su ve altyapı gibi konuları bitirmek üzereyiz. Biz koltuk değil, halkımıza sevdalıyız. Belediyenin görevi siyaset değil, hizmettir. Biz, devletimizden gelen ödeneklerle sizlerin katkılarıyla kendi imkanlarımızla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yol konusunda Kadirli halkından biraz sabır bekliyoruz. Allah izin verirse havaların ısınmasıyla birlikte yol yapıma çalışmalarımızı tüm hızıyla devam edecek. Araç takviyemiz devam ediyor.''
MHP İlçe Başkanı Çağlar Balcılar ve MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu'nun konuşmasının ardından Kadirli Belediyesi'nin 5 yıllık hizmetlerini anlatan slayt gösterisi yapıldı.
Programa, MHP MYK üyesi İbrahim Karayigit, MHP eski ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, delegeler ve partililer katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile