Kadirli'de Atıcılık Yarışması

Kadirli'de Atıcılık Yarışması

Kadirli'de ilk kez düzenlenen Trap ve Tek kurşun yarışmasında trap dalında Ufuk Toprak, tek kurşunda ise Ali Karacanoğlu şampiyon oldu.

Kadirli'de ilk defa 7 Mart Kurtuluş Derneği tarafından Bahadırlı Köyü Balcılar mevkiindeki düzenlenen trap tek kurşun atışları etkinliğine 7 Mart Kurtuluş Derneği Başkanı Murat Tokgöz eşliğinde çevre köylerden ve çevre ilçelerden nişancı avcılar ile birlikte, kalabalık av meraklısı ve çok sayıda seyirci katıldı.
7 Mart Kurtuluş Derneği Başkanı Murat Tokgöz, yaptığı açış konuşmasında, "Kardeşlik havası içinde düzenlenen bu güzel etkinlik beni son derece mutlu etti ve gururlandırdı. Amacımız, silahın bir spor olarak kullanılması gerektiğini anlatmak ve böyle bir etkinlik düzenleyerek ata sporumuz avcı-atıcı sporumuzda vatandaşlarımızı bir araya getirip kaynaştırmaktır. Bundan böyle de bu tür etkinlikleri devam ettireceğiz. Bize destek veren ve yalnız bırakmayan tüm Kadirli halkına teşekkür ediyorum" dedi.
Osmaniye Avcı ve Atıcılar Derneği Başkanı Faruk Doğar da, "7 Mart Kurtuluş Derneğinin böyle bir etkinlik yapması dolayısıyla tüm avcı ve atıcıları bir arada buluşturmanın sevinci içerisindeyiz. Bütün ilçelerimizde bu tür etkinliklerde bize müracaat ettikleri sürece biz dernek olarak maddi ve manevi her zaman ve her türlü elimizden geldiği kadar destek vermeye hazırız" dedi.
Yaklaşık 5 saat süren atışlar sonunda dereceye şu isimler girdi:
Tek kurşunda Ali Karacanoğlu birinci Cengiz Kulak ikinci, Fikret Güldür üçüncü oldu.
Trap atışlarında ise i Ufuk Toprak birinci, Ahmet Dağ ve Tural Kurak ikinciliği paylaştı.
Tek kurşunda birinciliği alan yarışmacı Ali Karacanoğlu'na otomatik tüfek hediye edilirken, ikinciliği alan yarışmacı Cengiz Kulak'a tek saçma, üçüncülüğü alan yarışmacı Fikret Güldür'e ise dürbün hediye edildi. Trap yarışmacılarına ise aynı şekilde birinci olan yarışmacı Ufuk Toprak'a otomatik tüfek, ikinciliği paylaşan yarışmacılar Ahmet Dağ veTural Kurak'a tek saçmalı ve dürbün hediye edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile