Kadooglu Yag'in Anadolu 500 Basarisi

Kadooglu Yag'in Anadolu 500 Basarisi

Türkiye’nin prestijli ekonomi dergisi tarafindan gerçeklestirilen “Anadolu’nun En Büyük 500 Sirketi” arastirmasinda Kadooglu Yag 45 basamak yükselerek 94. sirada yer aldi.

Kadooglu Holding ve istirakleri, çesitli kurumlarin yayimladigi raporlarda güç ve büyüklükleri ile Anadolu sirketleri arasinda öne çikmaya devam ediyor. Kadooglu Holding sirketi olan Kadooglu Yag, bir ekonomi dergisi tarafindan gerçeklestirilen “Anadolu’nun En Büyük 500 Sirketi” arastirmasinda üst siralardaki konumunu daha da gelistirdi. Yeni yatirimlari ve istihdama verdigi destekle Anadolu sirketleri arasindaki gücünü hissettiren Kadooglu Yag, hem Türkiye’de hem de uluslararasi düzeyde taninan markalarin üreticisi olarak, global bir marka olma hedefine dogru emin adimlarla ilerlemeye devam ediyor.

“Yenilikçi yatirimlarimiz sürecektir”

Konuyla ilgili bir degerlendirme yapan Kadooglu Yag CEO’su Celal Kadooglu “Kadooglu Yag farkli markalari ve etkin faaliyetleriyle Türkiye’nin uluslararasi alanda en önemli temsilcilerinden biri olma yolunda hizla ilerliyor. Son olarak, ekonomi dergisi tarafindan yayimlanan Anadolu’nun En Büyük 500 Sirketi arasinda üst siralarda yer almak bizler için büyük bir gurur kaynagi oldu. Bizlere bu duyguyu yasatan ekip arkadaslarimizi kutluyoruz. Önümüzdeki süreçte de yenilikçi yatirimlarimizi sürdürerek, mevcut markalarimizin global bir marka haline gelmesi yönünde gerekli yatirimlarimizi yapmaya devam edecegiz” dedi.



“55’i askin ülke mutfaginda Kadooglu Yag var”

55’in üzerinde ülke mutfaginda Kadooglu Yag markalarinin kullanildigina dikkat çeken Kadooglu Yag CEO’su Celal Kadooglu “Kadooglu Yag olarak güçlü ve dinamik ekibimizle her gün ayni özenle ürettigimiz ayçiçek, misir, pamuk ve margarin yaglarimizi; Kadoo, Bizce, Brinto, Mayra, Azime ve Elianto markalarimizla 55’in üzerinde ülkeye ihraç ediyoruz. Sirketimiz ayni zamanda 5 bölge müdürlügü ve yaygin distribütörlük agi ile Türkiye’nin dört kösesinde hizmet veriyor. Tesislerimize yaptigimiz yatirimlarla rekabet gücümüzü sürekli artiriyoruz. 2021 yilinda yeni rafineri tesisimizi devreye alarak rafineri kapasitemizi 900 ton/gün’e çikardik. dolum kapasitemiz ise 1.550ton/gün’e ulasti ”ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile