Kadrolu Personel Alımı İçin Kuralar Çekildi

Ağrı Et ve Süt Kurumu Kombina Müdürlüğü'ne alınacak 3 kadrolu personel için kura çekimi yapıldı.

Kasaplık görevlerinde kadrolu çalışmak üzere 3 personel alımı için 44 başvuru içerisinden kura çekimi Ağrı Et ve Sut Kurumu Kombina Müdürlüğü'nde noter huzurunda gerçekleştirildi.

Kura ile ilgili açıklamada bulunan Ağrı Et ve Sut Kurumu Kombina Müdürü Yılmaz Aslan, "Toplamda 44 kişi kadrolu olabilmek amacıyla başvuruda bulundu ve bunlar içerisinde 3 kişi alacağız. Alınacak personel kasaplık faaliyetlerinde çalışacak. İnşallah kurumumuz ve çalışanlar için hayırlısı olur. Mülakata katılacak tüm işçilerimize şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Kurada ismi çıkan İsak Polat ise "İşsizdim işe çok ihtiyacım vardı. 4 nüfusumun var, kirada otruyorum. İŞKUR'a müracaat ettim burada yapılan kura çekilişinde ismim çıktı. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile