KAEÜ'de 'Aidiyet Kültürü Ve Motivasyon' Söylesisi

Kirsehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Akademik Gelisim ve Düsünce Toplulugu tarafindan "Aidiyet kültürü ve motivasyon" söylesisi düzenlendigi bildirildi.

Üniversiteden yapilan yazili açiklamaya göre, KAEÜ'nün Bagbasi Yerleskesindeki Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen söyleside konusan MEB ARGE, Kalite ve Izleme Daire Baskani Mehmet Baki Öztürk, kisinin enerjisini nereye koyarsa hayatin orada degisecegini, enerji, deger ve kaynaklar üzerine odaklanan gençlerin zorlu süreçlerden basariyla çikacagini aktardi.

"Hayati seyretme, yönet" sloganiyla hareket edilmesi gerektigini vurgulayan Öztürk, "Insanlar geçmisleriyle tecrübelerini yasar, ani sorumluluklariyla yasar, geleceklerini umutlariyla yasar. Bu üniversiteye adi verilen Ahi Evran, ne yapmis da bu devlet dara düstügünde hep Ahi Evran-i Veli’yi aramis? Insan birikimiyle tecrübesiyle müktesebatini konusturur, ibret alir, ders çikarir. Gençler zamaninizin kiymetini bilin, kitap okumak kendini gelistirmek için en kritik yastasiniz, bundan sonra böyle bir zaman dilimi olmayacak, yani bir seyler yapmak için tam zamani." sözlerini kullandi.

Yeni bir baslangiç için gençlerden kararli sekilde "Iste bugün o gün" demeleri gerektigini aktaran Öztürk, çikis yakalamak için o anin her zaman kollanmasi gerektigini de hatirlatti.

Söylesinin ardindan KAEÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mustafa Kasim Karahocagil, Öztürk'e tesekkür ederek, günün anisina plaket takdim etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile