Kafasi Bidona Sikisan Köpek Günler Sonra Fark Edilerek Kurtarildi

Kafasi Bidona Sikisan Köpek Günler Sonra Fark Edilerek Kurtarildi

Gaziantep’te, su içmek için kafasini soktugu plastik bidona sikisan ve günler sonra Cahide Vakfi Baskani Cengiz Bayram tarafindan tesadüfen fark edilen köpek, güçlükle yakalandiktan sonra kurtarilabildi. Korktugu için sürekli kaçan köpegi yogun çabalar sonrasi yakalayan güvenlik görevlilerine ise ödül verildi.

Gaziantep’te, ormanlik alanda su içmek isterken kafasi plastik bidona sikisan köpek, günler sonra bölgede besleme yapan Cahide Vakfi Baskani Cengiz Bayram tarafindan tesadüfen fark edildi. Kafasi bidona sikistigi için günlerce aç kalan ve oldukça korkan köpek, kendisine yardimci olmak isteyenlerden de kaçarak uzaklasti. Yapilan çalismalar sonrasi günler sonra yakalanabilen köpek, kafasina sikisan plastik bidondan güçlükle kurtarildi. Köpegi günler sonra yakalayarak kurtarilmasini saglayan güvenlik görevlilerine ise 2 bin lira ödül verildi.

Olayla ilgili açiklama yapan Cahide Vakfi Baskani Cengiz Bayram, "Yaklasik bes gündür ormanda kafasina plastik tursu bidonu geçen köpegi, besinci gün sonunda ancak yakalayabildik. Köpegi yakalayanlara da ödül verdik" dedi.

Kurtarilan köpek, daha sonra tekrar bulundugu ormanlik alana birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile