Kafede Meydan Savasi Gibi Kavga

Kafede Meydan Savasi Gibi Kavga

Aydin’in Didim Ilçesi’nde bir kafede meydana gelen arbede meydan savasini aratmadi. Kafeye gelen çok sayida polis ekibi, kafe sahibini yere yatirip ters kelepçe takarak etkisiz hale getirdi. Orantisiz güç kullanildigi iddia edilen olayda asayis ekiplerinin yani sira mahalle bekçilerinin ve trafik ekiplerinin de görev almasi dikkat çekti. Aydin Valiligi tarafindan el konulan olayla ilgili islemlerin taraflardan birinin polis olmasi nedeniyle jandarma tarafindan sürdürüldügü bildirildi.

Olay önceki gün aksam saat 21:00 siralarinda Atatürk Bulvari üzerinde meydana gelen bir kafede meydana geldi.

Iddiaya göre; ilçede görev yapan bir polisin oglu oldugu belirtilen K.K. isimli sahis kafede 2 gün çalisip isten ayrildi. Bu yüzden kafe sahibi ile arasi açik olan K.K. aksam saatlerinde kafeye gelerek isletme sahibi ile tartisti. Bunun üzerine kafenin önüne gelen polis ekipleri ile isletme sahipleri arasinda arbede yasandi. Oldukça kalabalik olan polisler zor kullanarak etkisiz hale getirdikleri isletme sahibini ters kelepçe vurarak polis merkezine götürdü. Olayin taraflarindan birinin polisin oglu olmasi dolayisiyla orantisiz güç kullanildigini ileri süren isletme sahibi S.T. polisten sikayetçi oldu. Güvenlik kameralarina an be an yansiyan olayin görüntülerinin ortaya çikmasi ile Aydin Valiligi konuyla ilgili sorusturma baslatti.

“Islemleri jandarma sürdürecek”

Aydin Valiligi tarafindan konuyla ilgili yapilan açiklamada “09 Agustos 2022 tarihinde saat 21:00 siralarinda 112 Acil Çagri Merkezine yapilan ihbarda Didim ilçesi Atatürk Bulvari Üzerinde bulunan bir isletmede kavga olayi meydana geldigi bildirilmistir. Olay yerine giden görevli polislerimize karsi mukavemet gösterilmesi dolayisiyla gönderilen takviye ekiplerle birlikte kavga olayina karisan sahislar yasal sinirlar içerisinde gözaltina alinarak polis merkez amirligine götürülmüstür. Olay ile ilgili islemler Didim ilçe Jandarma Komutanligi tarafindan yapilmaktadir. Bazi Sosyal medya hesaplarinda yer alan haber ve görüntülerde geçen iddialarla ilgili gerekli inceleme ve sorusturma baslatilmistir” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile