Kagit Toplayicisi Süsüyle Evlerden Hirsizlik

Kagit Toplayicisi Süsüyle Evlerden Hirsizlik

Osmaniye’de çek çek arabasiyla kagit topladiklari süsü vererek çevrede kesif yaptiktan sonra evlerden hirsizlik yaptiklari iddiasiyla gözaltina alinan 2 süpheliden biri tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre, Alibekirli Mahallesi Kazim Karabekir Caddesi üzerinde bulunan bir evin bahçesinde bulunan bakir kazanin çalindigini fark eden ev sahibi durumu polise bildirdi. Ihbar üzerine hirsizlik olayinin yasandigi eve gelen Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarini incelemeye aldi. Görüntüleri izleyen ekipler, çek çek arabasiyla kagit toplama süsü vererek evlerden hirsizlik yapan sahislarin daha önceden çok sayida suç kaydi olan I.D. (23) ile S.D. (17) oldugunu belirledi. Sahislarin yakalanmasi için çalisma baslatan ekipler yapilan fiziki takibin ardindan sahislari kisa sürede gözaltina aldi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen sahislardan I.D. tutuklanirken, S.D. isimli sahis ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile