Kagithane Belediyesi'nin 2023 Yili Faaliyet Raporu Mecliste Kabul Edildi

Kagithane Belediyesi'nin 2023 Yili Faaliyet Raporu Mecliste Kabul Edildi

Kagithane Belediyesi’nin 2023 yili Faaliyet Raporu oy çokluguyla kabul edildi. Oturumda Faaliyet Raporu sunumu ve Belediye’nin 5 yillik faaliyetlerini içeren film gösterimi yapildi.

Kagithane Belediyesi Meclisi, Nisan ayi ikinci olagan oturumunda 2023 yili Faaliyet Raporu’nu oy çokluguyla kabul etti. Kagithane Belediye Baskan Vekili Nazmi Toro baskanliginda toplanan Kagithane Belediye Meclisi’nde, üyelere sunulan rapor degerlendirilerek, meclis üyelerinin görüsleri alindi.

Oturumda Faaliyet Raporu sunumu ve Belediye’nin 5 yillik faaliyetlerini içeren film gösterimi yapildi.

Oy çokluguyla meclisten geçen rapor hakkinda konusan Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, mevcut ve yeni dönem hakkinda sorulari yanitladi:

’’ Geçen 5 yillik sürede Kagithane’mize 120 eser kazandirdik. Göreve baslarken 53 proje sözü vermistik, söz verdigimiz projelerimizin iki katindan fazlasini hayata geçirdik. Özellikle kentsel dönüsüm, rayli ulasim ve yesil alanlarda Türkiye’de örnek gösterilen projeleri hayata geçirdik. Pandemiyle mücadelede en basarili belediye seçildik. Kâgithane’mizi egitim, is ve sosyal hayat anlaminda en çok degerlenen ilçe yaptik. Bence en önemlisi de tüm bu hizmetleri borçlanmadan yaptik. Vatandasin bize emanet ettigi bütçeyi en verimli sekilde kullandik. Neticesinde hemsehrilerimizin güvenini yeniden kazanarak 31 Mart Yerel Seçimi sonrasi görevimize ara vermeden devam ediyoruz. Önümüzdeki yeni dönemde de proje ve hizmetlerimizi katlayarak sürdürecegiz. Yeni dönem hepimiz adina hayirli olsun’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile