Kagithane'de Dehset Açiklamasi Uzun Namlulu Silahla Gerçeklestirilen Saldirida Ölümden Döndüler

Kagithane'de Dehset Açiklamasi Uzun Namlulu Silahla Gerçeklestirilen Saldirida Ölümden Döndüler

Kagithane’de bir kisinin içinde bulundugu park halindeki otomobile baska bir araçtan uzun namlulu silahla ates açildi. Saldirida otomobil adeta delik desik olurken, kursunlardan biri, bir evin camina isabet etti. Ölen ya da yaralanin olmadigi saldirida evde bulunan kadin dehseti yasadi.

Olay dün saat 14.00 siralarinda Kagithane Merkez Mahallesi Safak Sokakta meydana geldi. Iddiaya göre; bir araç içerisindeki kimligi belirsiz sahislar,

içinde Abdullah Tasçi’nin oldugu park halindeki 06 DID 489 plakali otomobile uzun namlulu silahla kursun yagdirdi. Olayda otomobile 14 kursun isabet ederken, kursunlardan biri ayni sokaktaki bir evin camina isabet etti. Otomobiline kursun yagan Abdullah Tasçi araçtan inerek kaçarak uzaklasti. Ihbar üzerine olay yerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken polis ekipleri saldirganlari yakalamak için çalisma baslatti.

Kursunlardan birinin karsidaki bir eve isabet ettigini söyleyen mahalle esnafi Fatih Koç, “Olay çok hizli sekilde gelisti. Biz esim ve kayinvalidem ile birlikte içeride oturuyorduk. Buradan hizli bir sekilde bir araç geçti. Seri sekilde silah atislari gerçeklesti. Araba ya yukari ya da asagi dogru kaçti, arabanin içerisinden kaçan biri varmis. Karsi daireden bir daireyi vurmus camindan içeri girmis. Suan da olay yeri inceleme geldi zaten bakalim neler olacak” dedi.

Kursunlardan birinin evinin camina isabet ettigini söyleyen Fatma Aydogan, “Istirahat ediyordum içeri geçtim. Pat diye ses geldi. Camimizi taradilar, camimizi patlattilar. Ben o anda o kadar panik yaptim ki yüregim hopladi. Hiç mi Allah korkusu yok bunlarda. Devletimiz bulsun onlari sikayetçiyim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile