Kağıthane’deki Cinayette Ölen Anne İle Kızı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kağıthane’deki Cinayette Ölen Anne İle Kızı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kağıthane’de yaşanan cinayette hayatını kaybeden anne ile kızı son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşanan dehşetten sağ kurtulan 11 yaşındaki çocuk da cenaze törenine katılırken, zaman zaman gözyaşlarına boğulan çocuğu yakınları teselli etmeye çalıştı.
Kağıthane’de önceki gece Erkan İhsan Engin, dini nikahlı eşi Kübra Kalaycı, kayınvalidesi Yasemin Demir ve kayınpederi Agah Demir’i öldürdükten sonra intihar etmişti. Yaşanan dehşetin ardından dün Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemleri tamamlanan 3 aylık hamile 17 yaşındaki Kübra Kalaycı ve annesi Yasemin Demir için bugün Sarıyer Ferahevler Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazelerin camiye getirilişi esnasında anne ile kızın yakınları gözyaşlarına boğularak ağıtlar yaktı. Cenaze törenine çok sayıda aile yakının yanı sıra yaşanan dehşetten sağ kurtulan 11 yaşındaki F.K. da katıldı.

Gözyaşlarına boğulan küçük çocuğu aile yakınları teselli etmeye çalıştı. Öte yandan görüntü almak isteyen basın mensuplarına, bazı aile yakınları tepki gösterdi.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından anne ile kızının cenazesi defnedilmek üzere Kilyos Mezarlığı’na götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile