Kagithane’den yola çikan; 60 tir malzeme, 35 is makinesi, 253 bin 250 kislik kiyafet, 61 bin 362 su, 29 bin 900 battaniye, 15 bin 750 hijyen malzemesi, 12 bin 790 bebek bezi, 11 bin 650 gida kolisi, 4 bin 500 litre mazot, 3 bin 275 isitici, 15 bin 100 atki-bere-eldiven-çorap, 2 bin 471 powerbank-sarj kablosu-pil, bin 681 bebek mamasi, bin 403 bot-ayakkabi, 835 yagmurluk, 750 el feneri-baret, 490 uyku tulumu, 259 is malzemeleri ekipmani, 54 seyyar mutfak malzemeleri, 16 ton un, 12 mobil jeneratör, 4 seyyar ekmek firini, 500 AFAD gönüllüsü ve ekipmanlari deprem bölgelerine ulasti.
Kagithane Belediyesinin yardim seferberligine katilmak isteyen vatandaslar malzemelerini kültür merkezileri ve spor tesislerine gelip teslim ediyor. Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, “Yüzyilin felaketini yasadik. Acimizin bir tarifi yok. Ülkece kenetlenip bir an önce yaralarimizi sarmanin gayretindeyiz. Gerek belediye personelimiz gerekse gönüllülerimiz gece gündüz demeden toplanan yardimlari ulastirmak için var gücüyle çalisiyor. Devlet ve millet olarak el ele verdik. Bu birlikteligi korumamiz lazim. Provokasyonlarla, yalan haberlerle, hizipçilikle zaman kaybedemeyiz. Bugün her günden daha çok birlik olmamiz gerekir” dedi.
Kagithane'den Deprem Bölgesine 60 Tir Dolusu Yardim Gitti
Kagithane Belediyesi; baslatmis oldugu yardim seferberligiyle Hatay, Kahramanmaras, Adiyaman, Gaziantep, Adana, Malatya, Kilis, Sanliurfa, Diyarbakir ve Osmaniye afet bölgelerine yardimlarini ulastirmaya devam ediyor.



















