Kagizman'da Madde Bagimliligi Anlatildi

Kagizman'da Madde Bagimliligi Anlatildi

Kagizman’da "En Iyi Narkotik Polisi Anne" Projesi çerçevesinde madde bagimliligi bilgilendirme toplantisi yapildi.

Kars’in Kagizman ilçesinde Içisleri Bakanligi koordinesinde yürütülen “En Iyi Narkotik Polisi Anne” projesi uyusturucuyla mücadelede annelere yönelik farkindalik ve bilinçlendirme çalismalarini araliksiz devam ediyor.

Kars Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince Kagizman Halk Egitim Merkezi Müdürlügü Salonu’nda egitim toplantisi düzenlendi.

Egitim toplantisinda Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince, uyusturucu kullanimi, bagimliligi, aile içi iletisim, çocuk-ergen iletisimi, bagimlilik sorununda çözüm yollari ve önerileri masaya yatirildi.

Anne adaylarinin bilinçlendirilmesi ve farkindaligin artirilmasi, anneler araciligiyla, uyusturucu kullaniminin erken tespiti ve bagimlilik sarmalina yakalanmadan çocuga müdahale edilmesi konularinda bilgi verildi.

Ayrica proje ile annelerin narkotik maddelerin ve etkilerinin taninmasi, mücadele yöntemlerinin bilinmesine yönelik egitimler verildi.

Katilimcilarin sorulari cevaplandirildi. Yogun ilgi gören toplanti da Narkotik ekipleri bilgi ve birikimlerini katilimcilarla paylasti.

Toplantiya, Kagizman Ilçe Milli Egitim Müdürü Selim Suat Güner ve Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Mehmet Anayurt’ta katilim saglandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile